Followers

Thursday, 15 November 2012


yes ! i liked it .
love u sayang ( Muhd Izzat )


pic kenangan g KL with Muhd Izzat ..

LoVeLy ~~

awAk oHH awAk ! mana awAk ni ? 
rIndu lhA dekAt awAk <3 (gewdik kejap) .
'muhamadizzat'
17.11.2012 genAp lhA setahUn kitA kapEl kAn awAk ?
macAm xcAye je .
macAm-2 dhA kitA laLui berSama kan-3 ?
sayA nAk cakAp ni sayA sYg awAk tapi , sayA xtAhu lhA awAk sYg sayA ke x .
sayA harAp hubunGan kitA ni keKal lha .

@_@

sayA tanAk kitA gadUh-2 lg . sayA tanAk sour sayA nAk swEEt ..
hee .
k papai ~~
solat maghrib dulu .

Monday, 12 November 2012

Assalamualaikum penghuni blogger sekalian .
dah lama mira tinggalkan blog ni .
bz lha . maklumlah SPM candidate . hee :)

continue okeh .
mira nak cite sal sorg budak yang bernama Muhd Izzat .
ni dea orgnya :-


haa .  ni dea .
nama:Muhd Izzat b. Zaharin
umur:16 tahun dan dilahirkan pd 06 Mei 1996 ,
seorang yang pemarah .
tapi dalam kemarahannya e2 msih trdpt ksih syg y sgt ternilai . hee :)

sebelum tuh layan pic ni dulu .
zasss ~~


ok . Izzat ni seorg y pnyabar sbb ap y mira buat
kat dea-2 sntiasa cool .
mrh un hanya sbgai teguran .
okeh lha . stop cni dlu .

Monday, 6 August 2012


orang selalu ungkapkan perkataan I LOVE YOU --'
deorang tahu ke apa maksud yang sebenar ?
Myra pun tak tahu apa maksudnya yang tersirat .

apa yang Myra merapek ni ? abaikan --'

sebelum Myra mulakan layan pic ni dulu --' zaassss ..

(。◕‿◕。)

haa . continue ok .
dengan perkataan keramat (I LOVE U) ni lha bermulanya percintaan --'
hhee . xde I LOVE U tak bermakna bg orang berCOUPLE .
betol tak korang --'
hhee ..

stop cni dlu okey .
t ad mse smbg lg .
k bbyee~~

#capital F




Myra tak nak BREAK ,
tapi ,
keadaan yang memaksa kita .

Sunday, 5 August 2012

haha !
tak payah nak EMO sangat lha kan .
tak pasal-2 sennnnnttaaaappp --'
saya makin KURUS --'
puasa maybe . hhe